Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Overblik: Alt om Barcelonas gruppespil

Champions League - 12. december 2018




FC Barcelona landede i gruppe B med Tottenham, Inter og PSV i Champions League og klarede ærterne uden problemer. Med én kamp i hånden havde catalanerne sikret sig førstepladsen og det udnyttede Valverde i går til at spare sine profiler. Kampen mod Tottenham sluttede 1-1 og dermed blev gruppespillet lukket.

Overblik: FC Barcelona i gruppe B
- 23 spillere er blevet brugt i løbet af de seks kampe

- 8 forskellige målscorere med 14 mål: Messi (6), Dembélé (2), Coutinho (1), Jordi Alba (1), Piqué (1), Malcom (1), Rafinha (1) og Rakitic (1)

- Selvom Barca havde bolden mindre end Tottenham i går, så har de i gennemsnit haft bolden 63,7% af tiden taget samtlige seks kampe i betragtning.



- Barca udlignede i går Bayern Münchens rekord for 29 Champions League-kampe på hjemmebane uden nederlag. Faktisk var det netop Bayern, som i 2013 senest besejrede Barca på Camp Nou.

- Selvom Messi kun har startet tre ud af de seks gruppekampe, så er han topscorer i turneringen sammen med Lewandowski - begge har scoret seks gange. Hans mål betyder, at han er den blot anden spiller i historien til at score i 14 forskellige udgaver af Champions League. Den første til at opnå dette var Real Madrids Raul.

Resultaterne
Barcelona 4-0 PSV
Tottenham 2-4 Barcelona
Barcelona 2-0 Inter
Inter 1-1 Barcelona
PSV 1-2 Barcelona
Barcelona 1-1 Tottenham Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Overblik: Alt om Barcelonas gruppespil

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder