Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez og Paulinho på tavlen i ny Barca-sejr

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 18. november 2017


Suárez og Paulinho på tavlen i ny Barca-sejr

Barcelona var lørdag eftermiddag på besøg i Madrid, hvor de skulle forsøge at hive tre point hjem mod Leganes. Spillet var ikke flydende og tempoet var ikke specielt højt, men gæsterne fra Catalonien kom derfra med de tre point.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Paco

På bænken
Cillessen, Denis, Paulinho, Deulofeu, Digne, Vidal og Vermaelen

Mål
- 0-1 28' - Suárez
- 0-2 60' - Suárez
- 0-3 90' Paulinho4'
- Luis Suárez får bolden i nettet, men Jordi Alba blev dømt offside forinden og målet tæller derfor ikke.

6'
- God mulighed til Suárez, som forsøger et liggende saksespark på Semedos indlæg, men forsøget blokeres.

20'
- En kedelig start får lidt krydderi, da Amrabat udnytter en fejl af Rakitic, kommer forbi Piqué og sigter mod målhjørnet, men kuglen stiger for højt og går over.

26'
- Barcelona spiller ekstremt langsomt og idéforladt, mens Leganes har svært ved at få fat i bolden. Gabriel får dog sendt et forkølet skud afsted, som Ter Stegen følger til dørs.

28' - MÅL!!
- Busquets sender en perfekt bold i dybden til Paco, som piller den ned og sender den ind i feltet til Suárez. Bolden går dog forbi og rammer keeperen, som ikke får kontrol over den og Suárez kan herefter let banke den i nettet til 0-1.

29'
- Skidt af Valverde. Og dernæst Piqué. Først af Valverde for at starte med en så vigtig mand som Piqué på banen, da han med ét gult kort ville være i karantæne til en endnu sværere udekamp; nemlig mod Valencia. Efter en halv time får Piqué skrabet et gult kort ind på et ligegyldigt frispark begået mod Amrabat og er dermed i karantæne mod Valencia.

35'
- Flot redning af Ter Stegen, som er ude i fuld længde for at afvise Alexander Szymanowski forsøg.

50'
- Stærkt af Ter Stegen, som sørger for at Barcelona stadig er foran. Han redder en friløber fra El Zhar.

55'
- Barcelonas forsvar er til at tale med. For anden gang på fem minutter er Amrabat alene igennem - men denne gang kommer Ter Stegen ud og sparker væk.

59' - ind-/udskiftning
- Semedo og Iniesta går fra banen. Vidal og Paulinho kommer ind.

60' - MÅL!!
- Så er der mål! Paco Alcácer samler en løs bold op og finder Messi, som straks vipper kuglen ind i feltet til Paco. Han forsøger med et hårdt skud, som keeperen kun halvklarer. Returen banker Luis Suárez i kassen til 0-2.

64'
- Ny kæmpe chance til Leganes! Amrabat drejer rundt om Piqué og er alene med Ter Stegen som igen redder Barcelona.

70'
- Stor mulighed til Leganes! Beauvue modtager et indlæg fra Zaldua og er helt fri i feltet, men han sparker bolden langt over mål. En kæmpe mulighed.

75'
- KÆMPE CHANCE TIL VIDAL! Paulinho og Messi knækker Leganes' kæder og bolden ender ude ved Alba, som finder Suárez. Hans forsøg bliver blokeret og returen falder lige ud til Vidal, som fra tæt hold banker bolden over målet.

81' - ind-/udskiftning
- Valverde bruger sin sidste indskiftning. Denis Suárez kommer ind for Paco.

88'
- igen en stor chance! Paulinho driver bolden frem og finder Messi. Han tager et hurtigt træk og kanonerer bolden afsted. Keeperen kan igen-igen kun halvklare og på returen står Suárez klar, men hans forsøg bliver pillet.

90' - MÅL!!
- PAULINHO TIL 3-0! Messi kæmper ihærdigt på baglinjen efter flot opbyggende spil. Han vælter i feltet, men formår lige at prikke kuglen ind til Paulinho, som sender den videre i nettet.

Slut
- Barcelona vinder kampen og presser dermed de nærmeste rivaler, som først spiller senere i dag og i morgen.


Ugens mest læste

Seneste nyheder