Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Trøjenummer 7 går til Griezmann

Nyheder - 18. januar 2018




Arda Turan har forladt FC Barcelona på et lejeophold og derfor er trøjenummer 7 ledigt lige nu. Alle venter på, at Barcelona bekræfter nummeret til Philippe Coutinho, men ifølge Fox Sports har Barcelona helt andre planer.

Ifølge mediet kommer ingen spillere til at bære nummeret, da man til sommer henter Antoine Griezmann, som i dag spiller med samme nummer. Man vil undgå, at Coutinho får nummeret nu for derefter at skifte når Griezmann kommer. Mediet nævner det som 'en stor signing' til sommer - og alle pile peger på franskmanden.

Udover nummer 7, så har der også været tale om nummer 14, som Javier Mascherano i dag spiller med, men da han forlader klubben senere i denne måned, bliver det nummer også ledigt. Om Coutinho kommer til at bære nummer 14 er der således også mulighed for, selvom det mest realistiske er at Coutinho snupper nummer 7 mens Griezmann - eventuelt - må indfinde sig med at bære et andet nummer såfremt han lander i Barcelona til sommer.

Yerry Mina har i dag fået sin spilletilladelse og skal bære nummer 24. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Trøjenummer 7 går til Griezmann

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder