Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ubesejret: Kongerne af Europa

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 7. februar 2018


Ubesejret: Kongerne af Europa

FC Barcelona er det eneste hold i top 5 ligaerne (La Liga, Premier League, Bundesligaen, Serie A og Ligue 1), som fortsat er ubesejret i ligaregi. Zoomer man mere ud, så er der ganske få hold i hele Europa som fortsat er ubesejret.

Ernesto Valverdes tropper har fået en rekordstart på sæsonen med 22 ligakampe uden nederlag. Det betyder, at Atletico Madrid er ni point bag mens Valencia og Real Madrid er henholdsvis 18 og 19 point bag.

I Europas top 5 ligaer er Barcelona det eneste hold der fortsat er ubesejret efter at Manchester City tabte til Liverpool. City og Barcelona kørte et tæt løb, men englænderne med Pep Guardiola i spidsen formåede altså ikke at overkomme Liverpool på Anfield.

Apollon Limassol formåede at spille sig igennem 20 ligakampe uden nederlag indtil de mødte APOEL Nicosia på hjemmebane. Her tabte de 1-2 - og det mest opsigtvækkende ved den bedrift er, at de ikke engang var på førstepladsen efter 20 ligakampe uden nederlag. De havde nemlig spillet syv uafgjort hvorfor netop Nicosia med deres 17 sejre lå på toppen.

FC Porto er fortsat ubesejret i den hjemlige portugisiske række og det samme var Sporting indtil i weekenden, hvor de tabte til Estoril.

I Kroatien har Dinamo Zagreb spillet 20 kampe uden nederlag mens Viktoria Plzen i Tjekkiet har spillet 16 kampe uden nederlag.


Ugens mest læste

Seneste nyheder