Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca taler ud om Neymar-spekulationer

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 13. marts 2018


Barca taler ud om Neymar-spekulationer

I disse dage går der mange historier om, at Neymar skulle have fortrudt sit skifte til Paris Saint-Germain og derfor har kontaktet sine tidligere holdkammerater i Barcelona for at fortælle dem, at han ønsker at vende tilbage.

Efter sejren mod Málaga blev Ivan Rakitic spurgt ind til spekulationerne og han var hurtig til at slå fast, at han meget gerne ser Neymar vende tilbage. Ifølge Marca har Barcelona dog ikke hørt noget.

- Vi er ikke klar over, at Neymar ønsker at vende tilbage til Barcelona. Han forlod klubben og vi ønskede ham held og lykke. Siden da har vi ikke hørt noget.

- Vi gider ikke at tale om hypotetiske situationer, fortæller Barcelonas talsmand Josep Vives ifølge Marca.

PSG-ejer Nasser Al Khelaifi er fløjet til Brasilien for at mødes med Neymar, som befinder sig i hjemlandet i forbindelse med en skade. Her skal der tales om fremtiden og spørgsmålet er om Neymar fortæller Nasser Al Khelaifi, at han vil tilbage til Barcelona.

Andre historier fortæller om Real Madrids interesse i Neymar. Angiveligt skulle PSG have sat en pris på brasilianerens hoved, som lyder på svimlende 400 millioner euro svarende til 3 milliarder kroner hvis Real Madrid ønsker at købe ham fri.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder