Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen: Jeg er ikke som Valdés

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 9. maj 2018


Ter Stegen: Jeg er ikke som Valdés

Victor Valdés var en del af en gylden periode i FC Barcelonas historie. Han bidrog rigtig meget til de mange titler, som klubben vandt frem til hans exit. Hans efterfølger var Claudio Bravo mens også Ter Stegen var en del af truppen på daværende tidspunkt.

Den tyske keeper måtte dog se chileneren vogte buret i langt de fleste kampe og i dag indrømmer Ter Stegen, at det var hårdt; men han havde en ambition om at blive nummer et. Noget, som han utvivlsomt er i dag grundet sit hårde arbejde.

- Jeg er ikke som Valdés og min intention da jeg ankom var aldrig at være som ham. Vores stil er forskellige fra hinanden. Jeg så op til Oliver Kahn på grund af hans mentalitet hver gang han gik ud på banen.

- Jeg ville aldrig have været her i Barcelona hvis jeg ikke kunne spille med fødderne. Det er meget vigtigt for klubben, at keeperen kan bruge fødderne. Der er keepere, som passer perfekt til deres klub; som Ederson og Bravo i Manchester City samt Buffon i Juventus.

- Hvis du satte mig på holdet i Juventus og Buffon på holdet i Barcelona, så ville vi måske slet ikke være, hvad vi er i dag.

- Selvfølgelig ønskede jeg at være nummer et i Barcelona. Men det var svært da jeg måtte indse, at Bravo var nummer et. Han spillede på landsholdet, han vandt titler og han havde masser af erfaring. Det var hårdt at acceptere efter den første sæson, men jeg måtte bide tænderne sammen og acceptere det, da vi vandt ligaen med Bravo på mål.

- Jeg værdsatte virkelig at Andoni Zubizarreta (daværende sportsdirektør) ville mødes med mig personligt. Vi fik talt om klubbens filosofi, planer og kultur. I dag har vi en træner, som altid lagde pres på os, da han stod i spidsen for Athletic Bilbao. Han har forbedret os rent defensivt Vi er godt klar over, at vi skal forsvare mere end før, men vi arbejder hårdt og vi ved, hvad vi skal gøre på banen, forklarer Ter Stegen til Panenka-magasinet.

Ter Stegen er - højst sandsynligt - på banen i aften når Villarreal kigger forbi. Ligaen er afgjort og selvom Barcelona jagter en ligasæson som ubesejret, så kan Valverde finde på at rotere og sende Cillessen på mål.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder