Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca vil rejse 100 millioner euro i transfervinduet

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 26. maj 2018


Barca vil rejse 100 millioner euro i transfervinduet

FC Barcelonas store problem på transfermarkedet de seneste par år har været at købe dyrt og sælge billigt - hvis man ser bort fra Neymar-situationen for et års tid siden. I år ønsker klubben dog at rejse i omegn af 100 millioner euro ved at sælge spillere.

Munir El Haddadi er udlejet til Alavés og forventes at blive solgt mens også Rafinha per aftale skal sælges til Inter denne sommer. André Gomes har bedt om tilladelse til at forlade klubben mens Aleix Vidal og Paco Alcácer også skal ud og søge spilletid et andet sted.

Det helt store problem set med de økonomiske øjne i klubben er dog, at man næppe får lige så mange penge ind på ovenstående spillere, som man spenderede da man hentede dem. André Gomes blev købt for 35 millioner euro hvilket Barcelona næppe får for ham i år.

Paco Alcácer kom til klubben for 30 millioner euro og uden spilletid har han ikke formået at vise sine kvaliteter frem og derfor skal det ikke forventes, at en klub vil hoste op med samme beløb. Aleix Vidal blev hentet for 18 millioner euro og det ligner en pris, som man godt kan få indhentet til trods for at han bliver 29 år til august.

Håbet er, at man kan få nogle lukrative aftaler i hus på transfermarkedet i håbet om at hente nye spillere ind. Hovednavnet er Antoine Griezmann.


Ugens mest læste

Seneste nyheder