Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Hazard: Måske tid til at opleve noget nyt

Transfermarked - 15. juli 2018




Eden Hazard spillede igen en god kamp, da Belgien i går besejrede England med 2-0 og sikrede sig VM-bronze. Efter opgøret, som var Belgiens sidste ved slutrunden, kunne Eden Hazard sætte få ord på sin fremtid. Meget tyder på, at et skifte er i planerne.

- Efter seks vidunderlige år i Chelsea er det måske på tide at opleve noget nyt, fortalte Hazard i går og fortsatte:

- Alle har drømme; måske bliver det Spanien, måske bliver jeg i Chelsea. Jeg kan bestemme om jeg vil blive eller smutte, men Chelsea står med den afgørende beslutning. Alle kender min foretrukne destination, fortalte han kryptisk.

Hazards besked kommer blot dage efter at han er blevet rygtet til FC Barcelona, men skal man tro på langt de fleste historier efter belgierens udmelding, så peger pilen klart på Real Madrid. Hazard har endnu to år tilbage af sin kontrakt med Chelsea men forventes at blive solgt for et større beløb denne sommer.

Cristiano Ronaldo rykkede for nyligt til Juventus og derfor er der en åben offensiv plads i det madrilenske angreb hvilket kunne være nøglen for Eden Hazard. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Hazard: Måske tid til at opleve noget nyt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder