Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Interview med Malcom

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 11. august 2018


Interview med Malcom

FC Barcelona hentede Malcom for nyligt for 41 millioner euro og han har allerede vist sig flot frem i de tre USA-kampe mod henholdsvis Tottenham, AS Roma og AC Milan. Han har nu taget sig tid til et interview, hvor han kommer godt rundt om sit forhold til FC Barcelona.

Barndom og Corinthians
- Da jeg var en lille dreng var jeg ude på gaden og spille fodbold med mine venner fra morgen til aften. Jeg skrev under med Corinthians som 10-årig og begyndte at træne tre gange om ugen hvorfor jeg så mine venner mindre. Men det betød samtidig at jeg som 16-årig blev professionel fodboldspiller. Jeg mistede en del af min barndom, men når jeg har ferie rejser jeg hjem for at se mine venner.

- For mig er familie det vigtigste i hele verden. Alt, som jeg gør, er for min familie. De gjorde alt for mig, så jeg forsøger at hjælpe dem nu.

- Fodbold er vigtig for mig. Når jeg jubler over et mål takker jeg Gud og klapper mig selv på hjertet som dedikation til min familie. Når jeg laver et 'L' er det til min partner, som altid har hjulpet mig - både i gode og dårlige tider.

Ankomsten til Bordeaux
- Jeg vidste, at Bordeaux ville være en god mulighed for mig, da jeg skulle til Europa. Jeg havde andre tilbud, men jeg valgte Bordeaux for lige som at starte på en ny i Europa. Nu har jeg formået at komme hele vejen til verdens bedste fodboldhold FC Barcelona.

- Bordeaux er en meget rolig by. Jeg har mange gode minder derfra. Europa er meget anderledes end Sao Paulo, hvor det var farligt at gå ned gennem gaderne.

Følelser for FC Barcelona
- For mig er Barcelona mere end bare en fodboldklub. Jeg føler mig virkelig privilegeret. Jeg vil vinde titler og være et idol for børn, lige som de andre brasilianere i klubben har været.

- Alle spillere drømmer om at spille for Barcelona og jeg forventede ikke at jeg ville komme til klubben så tidligt. Men jeg vidste, at jeg en dag ville opfylde min drøm om at spille her.

- Når jeg spiller spil, så vælger jeg altid at spille med Barcelona. Jeg elsker stilen og filosofien i klubben. Mit ønske er at være en del af det. Jeg er virkelig glad og nu skal jeg arbejde hårdt for at vinde en masse titler og skrive historie. Jeg vil spille med Messi - verdens bedste spiller.


Ugens mest læste

Seneste nyheder