Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pogba: Barca-snak er kun rygter

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 10. september 2018


Pogba: Barca-snak er kun rygter

En triumferende VM-titel med Frankrig var tilsyneladende en medvirkende faktor for Manchester Uniteds træner, Jose Mourinho, da den portugiesiske træner valgte at gøre Paul Pogba til den engleske storklubs nye anfører.

På den anden side var Pogbas agent, Mina Raiola, mere end ihærdig for at få franskmanden væk fra Old Trafford, eftersom FC Barcelona jo viftede højt med pengepungen - som jo var nok til at skabe alverdens overskrifter i de helt store aviser og fodboldblade.

Men det store skifte løb ud i sandet.

Mediet Telefoot havde, i søndags, den franske stjerne på besøg i studiet, hvor den tidligere Juventus-spiller kommenterede på rygterne som, i flere omgange, sendte Pogba til FC Barcelona.

- Jeg er på kontrakt i Manchester United, sagde Pogba, selvom stjernen indrømmede at der havde været grus i maskineret, hvad angår samarbejdet med træneren, Jose Mourinho.

- Der var nogle små uenigheder med træneren. Men forholdet er som det altid har været. Vi har en målsætning sammen, og vi vil vinde alt, forklarede stjernen lettere kryptisk.

- Så længe at i ikke ser mig iført en Barca-trøje, er det fordi jeg spiller for Manchester United. Der vil altid være rygter, slog Pogba fast.

Rygtemøllen omhandlende den lettere romantiske flirt mellem catalanerne og franskmanden fortsætter med uændret hastighed, nu hvor Barca-ledelsen angiveligt vil satse stort på den franske landsholdsstjerne - allerede til januar.
Læs også
- Bror: Kun tre klubber kan forbedre Pogba
- Pogba til United: Jeg vil til Barcelona
- Video: Iskold luft mellem Pogba og Mourinho
- Medie: Pogba dropper Barca, vil til Juventus
- Pogba: Hvem ved hvad der sker?


Ugens mest læste

Seneste nyheder