Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Pogba, Eriksen og Coutinho i stort transfershow

Transfermarked - 7. august 2019




Transfervinduet i England lukker om halvanden dag og inden da forventes der at ske nogle store ting på transfermarkedet. Det er primært Philippe Coutinho, Paul Pogba og Christian Eriksen, der fortsat nævns forud for et stort skifte.

Egentlig er der tale om en dominoeffekt. Real Madrid kaprer Paul Pogba i Manchester United, som selv får Christian Eriksen i Tottenham. Sidstnævnte henter Philippe Coutinho. Sådan ser det ud i disse timer, men meget kan nå at ændre sig - specielt fordi at Arsenal er inde i billedet i jagten på at leje Coutinho.

Det nævnes desuden af Tottenham i nat har sikret sig en aftale med Juventus om Dybala hvorfor Coutinho måsk ikke skal til Tottenham alligevel. Det er dog svært at finde hoved og hale i transfersagaen, men én ting er sikkert: Det bliver hektisk i England og der skal til at ske noget for tiden løber.

I Manchester United ønsker man at holde på Pogba, men man er også klar over, at franskmanden selv gerne vil væk i jagten på en ny udfordring. I første omgang modtog United et useriøst bud fra Real Madrid, som dog ventes at øge deres bud i de kommende timer. Spørgsmålet er dog om Real Madrid har råd til at betale Manchester United hvad de kræver for Pogba.

På grund af Englands transferdeadline kan det ske, at Coutinho forlader Barcas lejr i USA såfremt et skifte går igennem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pogba, Eriksen og Coutinho i stort transfershow

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder