Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pep: Jeg vil tilbage til Barcelona en dag

Nyheder: Af Sajad Koftan - 13. september 2018


Pep: Jeg vil tilbage til Barcelona en dag

En af FC Barcelonas mest elskede og succesrige fodboldtrænere, Pep Guardiola, ønsker at vende hjem til Camp Nou og FC Barcelona en dag i fremtiden - for og træne Barcas B-hold.

Guardiolas første skridt i trænerkarrieren startede i 2007, da Barcas ungdomshold fik glæde af den tidligere topspiller inden senior-karrieren, udenfor kridt-stregerne, for alvor tog fart i 2008 - hvor den taktiske træner nu anses for at være iblandt verdens bedste.

Pep førte Barca til 14 trofærer på blot fire sæsoner, hvorefter han skiftede tilværelsen ud med et liv i Tyskland og Bayern München, hvor den catalanske træner foldede sig ud i yderligere tre sæsoner.

Efter sin tredje sæson i spidsen for engelske Manchester City, er Guardiola begyndt at tænke lidt på sin fremtidige karriere.

- Mine hold skal spille på min måde, sagde Pep til Jorge Valdano, da han deltog i en spørgerunde for nyligt på Valdano Universitetet i Spanien.

- Jeg slutter af hvor jeg startede. Mine sidste år som træner bilver med ungdomsholdene, hvor det forhåbentligt bliver med FC Barcelona, forklarede Pep efter sigende, ifølge mediet Eurosport.

Pep Guardiolas trænerevner og menneskelige kompetencer anses for at være indbegrebet af moderne topfodbold, hvor den strategiske succestræner stadig har en enorm popularitet hos sin tidligere klub, Barcelona.
Læs også
- Guardiola spår Busquets en trænerkarriere
- Guardiola: Umuligt at træne Barcelona igen
- Guardiola: Iniesta hjalp mig
- Medie: Guardiola vil indløse Umtitis klausul
- Guardiola: Barcelona er favoritter i CL


Ugens mest læste

Seneste nyheder