Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Guardiola: Xavi er klar til Barca-job

Nyheder - 30. oktober 2021




Det er ingen hemmelighed, at Joan Laporta endelig er blevet overbevist om, at Xavi er den rette mand til jobbet i Barca. Præsidenten har ellers været noget skeptisk, da han ikke ønsker at bruge Xavi-kortet så tidligere i trænerkarrieren - men med fyringen af Ronald Koeman blev det en oplagt mulighed.

I disse dage taler Barca med Xavi og muligheden for at komme til Barca som afløser for Ronald Koeman. I forbindelse med Manchester Citys kamp senere i dag lørdag, afholdt Pep Guardiola pressemøde i går. Her blev han spurgt ind til Xavi som træner i Barca.

- Hvis det sker, så er jeg ikke i tvivl om, at Xavi er klar til jobbet. Han kender til miljøet i klubben hvilket er utrolig vigtigt. Han kender spillet og han er passioneret omkring det. Han har mere erfaring i sig nu end jeg havde, da jeg kom til som cheftræner i Barca. Koeman ved det. Barjuan ved det. Jeg ved det. Successen afhænger af rekruttering af spillere og af spillerne.

- Folk glemmer, at vi er ansvarlige, men vores indflydelse er mindre end folk tror. Min succes var på grund af spillernes kvalitet. Hvis Xavi er klubbens næste træner, så ønsker jeg ham held og lykke og forhåbentligt kan holde kommet tilbage, forklarede Pep Guardiola.

Inden at Xavi - måske - lander i Barca, har Joan Laporta hyret Sergi Barjuan som midlertidig træner. Han sidder på bænken når Barca i aften tager imod Alavés. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Guardiola: Xavi er klar til Barca-job

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder