Annonce


Annonce

Annonce

Strive Sport i opløsning: Folk er rasende

El Clasico - 28. oktober 2018




Før sæsonen blev skudt i gang kom der en historisk ændring af måden at se fodbold fra La Lia og Serie A på. Strive Sport købte rettighederne til begge ligaer og slog dermed fast, at samtlige kampe fra de to ligaer kun kunne streames. Altså var det ikke muligt længere at se kampene i tv'et gennem sin tv-pakke.

Idéen blev hurtigt slagtet hos samtlige fodboldfans og til de første kampe, som Strive Sport viste, begyndte problemerne at rulle ind. Streamingtjenesten formåede ikke at leve op til forbrugernes krav og da verdens største fodboldkamp i dag blev afviklet, stak det fuldstændig af.

Hele første halvleg var nærmest ikke til at se for kunderne, da streamingen hoppede frem og tilbage, stoppede og laggede. Det var så ringe en oplevelse for kunderne, at Strive Sport måtte til tasterne og beklage de tekniske problemer. Opslaget modtog 1.000 vrede kommentarer og på et tidspunkt begyndte folk at smække billeder op hvor man ser dem ophæve deres abonnement hos Strive Sport og kræve sine penge tilbage.

En god oplevelse var El Clásico derfor ikke for alle og spørgsmålet er nu om Strive Sport i virkeligheden holder de tre sæsoner, som de har købt rettigheder til. Selv håber Strive Sport på at kunne indhente så mange kunder, at man kan holde dampen oppe og fortsætte med at levere fodbold fra La Liga og Serie A, men efter gårsdagens oplevelse har de fået så meget modvind, at der må rejses det store spørgsmål: Holder Strive Sport i længden?

Efter opgøret var Strive Sport igen ved tasterne:
- Vi undskylder for de tekniske udfordringer i første halvleg under El Clásico. Når vores undersøgelse af problemerne er færdige, vil vi vende tilbage. For spørgsmål vedrørende specifikke kontoer bedes I kontakte vores support på Strivesport@inplayer.com.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Strive Sport i opløsning: Folk er rasende

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder