Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Busquets: Det var ikke en sjov kamp

La Liga - 25. november 2018




Sergio Busquets rundede 500 kampe for FC Barcelona i aftes, da han startede inde i topkampen mod Atletico Madrid. Her var han vidne til en kamp, hvor FC Barcelona sad på bolden, men hvor chancerne var få og spillet knap så nydeligt. Selv fortæller han, at det ikke var en sjov kamp at spille.

- Jeg forventede, at Atletico Madrid ville spille defensivt, men ikke så defensivt. De har deres måde at spille på og det må man respektere, forklarede han efter kampen og fulgte op:

- Det er svært når Atletico Madrid vælger sådan en tilgang til en fodboldkamp. Det er ikke sjovt og det var bestemt heller ikke hvad vi ønskede, men det er deres spillestil og det må man bare respektere. Vi forsøgte, men det skulle bare ikke blive til en sejr.

- Vi dominerede og havde kontrol over kampen. Der var ikke mange chancer, men de scorede på et hjørnespark. Det ville have været et tyveri hvis de vandt. Det var fair, at vi formåede at få en uafgjort.

- De stod langt tilbage i banen med to linjer på hver fire spillere og ventede på omstillinger. Det var hårdt fordi de stod godt på banen og var kompakte mellem deres linjer, analyserede Busquets efter kampen.

Nu venter PSV på udebane i Champions League for FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets: Det var ikke en sjov kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder