Annonce


Annonce

Annonce

Busquets og Alba ude - påvirker det Messi?

Transfermarked - 25. maj 2023
Der var været masse vis af historier om, at FC Barcelona henter Lionel Messi hjem denne sommer. Joan Laporta var selv ude og bekræftet klubbens ønske efter at Barca vandt La Liga, men som både Laporta og Xavi har udtalt, så handler det også om Messis egne intentioner.

Messi har stadig sit hus i Barcelona og har også været i byen flere gange siden skiftet til fransk fodbold, så han kommer til at falde til i de samme omgivelser hvis han vælger at rykke tilbage. Spørgsmålet er om de seneste begivenheder kommer til at påvirke hans beslutning når Ligue 1 slutter.

Som Lionel Messis far var ude og fortælle, så kommer der ikke nogen beslutning på bordet før Ligue 1 har vundet sin vinder. Først herefter vil Messi og hans familie kigge på mulighederne og træffe en beslutning - men spørgsmålet er om Messi bliver påvirket af, at Sergio Busquets og Jordi Alba forlader klubben denne sommer.

Først var det Busquets, som var ude og bekræfte, at han forlader klubben den 30. juni når hans kontrakt udløber og i går kunne Jordi Alba fortælle, at han sammen med klubben er blevet enig om, at ophæve kontrakten den 30 .juni i år fremfor næste år, som hans kontrakt egentlig løb til.

Dermed er to af Messis rigtig gode venner fortid i FC Barcelona og spørgsmålet bliver om det kommer til at påvirke hans beslutning. Længe så det ud til, at de tre ville skifte til Inter Miami på samme tid, men rygterne har været meget spredt omkring emnet og både Busquets og Alba har allerede udtalt, at de ikke har nogen aftale på plads med nogen anden klub.

At Gerard Piqué allerede har forladt Barca i denne sæson får ingen negativ betydning for Messi - omvendt er det positivt. Deres forhold knækkede i 2021, da Piqué bag Messis ryg anbefalede Laporta, at finde en udvej til Messi på grund af hans høje løn. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets og Alba ude - påvirker det Messi?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder