Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca lurer igen på Isco

Transfermarked - 3. december 2018




Isco er i modvind hos Real Madrids nye cheftræner Santiago Solari. Midtbanespilleren får nærmest ingen spilletid og blev endda sorteret fuldstændig fra kampen mod AS Roma i Italien i sidste uge. I weekenden blev han skiftet ind med 10 minutter igen mod Valencia.

Der bliver skrevet om, at Isco har optrådt respektløs over for træner Solari, men det afviste træneren naturligvis for ikke at smide mere brænde på bålet. Isco er tydeligvis ikke Solaris kop te, og nu melder Goal, at han kan have en interesse i at skifte klub og her kommer FC Barcelona pludselig ind i billedet igen, melder Goal.



Efter at have siddet ude i noget tid var Isco tilbage hos Real Madrid, da de gæstede Camp Nou og blev lammetævet af et Barcelona-hold i hopla uden Messi. 5-1 stod der på måltavlen ved slutfløjt, som senere kostede Julen Lopetegui jobbet som cheftræner i klubben.

Siden kom Solari ind som vikar og han blev efterfølgende fastansat. Til gengæld gik det udover Isco, som ikke har fået mange spilleminutter siden da.

Isco har været i Real Madrid siden 2013 og har spillet over 250 kampe for det madrilenske mandskab. Men lykken ser ud til at stoppe hos Solari, og Barca-lengenden Sergi Barjuan tror på, at det kan åbne op for FC Barcelonas interesse, da Isco minder om en typisk Barca-spiller i sin spillestil. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca lurer igen på Isco

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder