Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Strive Sport får danske kommentatorer

La Liga - 11. december 2018




Strive Sport sikrede sig inden sæsonstart rettighederne til at vise fodbold fra La Liga og Serie A som de eneste i Danmark. Det betyder, at man skal tegne et abonnement hos Strive Sport for at se FC Barcelona spille. Nu er der dog gode nyheder.

Hidtil har Strive Sport kun leveret fodboldkampene med engelsktalende kommentatorer, men fra og med næste spillerunde har Strive Sport fået snøret en aftale sammen med danske kommentatorer hvilket er en god nyhed for rigtig mange af de fans, som har savnet dansktalende kommentatorer.

- Strive, der som den eneste kanal sender Serie A og La Liga i Skandinavien, har hidtil sendt kampene med engelske kommentatorer. Nu satser man på danske kommentatorer og præsenterer fem navne, der skal føre Strive ind i den næste fase. Et af dem er Morten Glinvad, der har meget stor erfaring som La Liga-kommentator, og hvis stemme har ledsaget mere end 700 fodboldkampe, skriver Strive Sport i en pressemeddelelse.



Det er Henrik Fallesen, John Bisgaard, Kenneth Hansen, Morten Glinvad og Karsten Krogh, som er blevet hyret til at kommentere fodboldkampene på Strive Sport fremadrettet. Første kamp med dansktalende kommentator bliver på fredag når Celta Vigo tager imod Leganés. Her sidder Karsten Krogh klar ved mikrofonen mens John Bisgaard dagen efter kommenterer Torino mod Juventus.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at Strive Sport lige nu tilbyder dig muligheden for at prøve deres tjeneste i syv dage gratis. Du kan klikke dig ind her og oprette en bruger og se med allerede fra weekenden, hvor FC Barcelona møder Levante søndag aften klokken 20.45. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Strive Sport får danske kommentatorer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder