Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Iniesta om træner-rolle: Jeg har en klar vision

Nyheder - 2. januar 2019Iniesta om træner-rolle: Jeg har en klar vision

Andrés Iniesta er i øjeblikket aktiv for japanske Vissel Kobe, som han skiftede til i sommers. Sit sidste år i FC Barcelona kørte på en livstids-kontrakt, som Josep Maria Bartomeu og co. gav ham, således han selv kunne vælge hvornår han ville stoppe.

Iniesta valgte så at stoppe i sommers og skrev senere under med Vissel Kobe. Han lægger ikke skjul på, at han en dag i fremtiden kan springe ud som cheftræner - muligvis i FC Barcelona. Han har i hvert fald en klar vision.

- Jeg har en klar vision omkring hvordan fodbold skal spilles og hvordan jeg vil have, at det skal spilles. Det kommer fra min tid i FC Barcelona. Det er også korrekt, at der er mange måder at se fodbolden an, men vi må se i fremtiden, forklarer Iniesta ifølge Sport og kommenterer følgende på Murillo-aftalen:

- Jeg ville gøre det samme som klubben har gjort det. At se alle situationer an. Måske besluttede klubben, at der ikke var en B-spiller klar til den rolle, som Murillo er tiltænkt, var svaret fra Iniesta.

- Det handler ikke om bare at hente en spiller op fra B-holet. Man skal tænke over, om spilleren er klar til den givne rolle. Men selvfølgelig har klubben et godt øje til akademiet, fortæller han slutteligt.

Xavi er allerede godt i gang med at indstille sig på en trænerkarriere. Flere Barca-fans ønsker Carles Puyol i den sportslige ledelse med Xavi og Iniesta som chef- og assistenttræner. Om man kommer til at se det bliver spændende at følge.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 45%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 45%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder