Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Iniesta: Messi fortjener et farvel i Barca

Nyheder - 21. december 2022Iniesta: Messi fortjener et farvel i Barca

© Getty Images


Lionel Messi er lige nu på forsiderne af mange aviser efter at han førte Argentina til triumf ved VM i Qatar. Den tidligere Barca-spiller vandt endelig det trofæ, som han altid har drømt om, og samtidig kan han kun skrive Copa America og VM på CV'et. Begge vundet på et år.

Selvom det glæder mange Barca-fans, at Messi oplever succes på landsholdet, så ærgrer det samtidig alle, at han stadig ikke er at finde i FC Barcelona efter at klubben ikke kunne få økonomisk råderum til at forlænge hans aftale. Han er derfor i PSG i dag, men legenden Andrés Iniesta håber, at Messi får lov til at sige farvel i Barca.- Jeg ved intet om situationen. Jeg ved bare, at Messi spiller i PSG, men som Barca-fan har jeg set, hvad han har gjort for Barcas historie og jeg håber, at hvis muligheden byder sig, så kan han komme hjem og sige farvel. Det fortjener han. Jeg ved, at det ikke bliver let at få det til at ske, sagde Iniesta og fortsatte om Argentinas VM-triumf:

- Argentina og Messi fortjente at vinde turneringen efter deres præstationer. Det er totalt fortjent. Jeg ved ikke om det ændrer på folks måde at se ham på om han har vundet et VM eller ej, men at se ham løfte trofæet var sensationelt.

I disse dage går historierne på, at Messi er meget tættere på at forlænge sin aftale med PSG til 2024 end han er på et skifte hjem til Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

56 min. Der er kontakt mellem Joan Laporta og Li...
1 t. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
3 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
3 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
4 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
5 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
6 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
8 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
10 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
12 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...

Ugens mest læste

Seneste nyheder