Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Andrés Iniesta taler ud om sin depression

Nyheder - 22. oktober 2022




Andrés Iniesta har døjet med depression og har derfor både taget piller og gået i terapi. Det gør han stadig, men han er ikke bange for at tale offentligt om det. Hans fokus er på at træne sin hjerne til at tænke anderledes og nu kommer han med nogle opsigtsvækkende kommentarer omkring sin situation.

- Jeg valgte at tale ud om min situation da jeg havde det svært. Jeg ved, at jeg er en offentlig person, men jeg blev nødt til at sige tingene som de var. Jeg tænkte aldrig på, at folk ville kalde mig skør eller svag, fortæller han og følger op:



- Løbende lærer man, at depression kan ramme alle. Det handler ikke om materielle ting. Jeg kunne have haft alle biler i verden og alt, hvad jeg pegede på, men det er stadig hårdt at leve med livsproblemerne. Man skal lære at træne sin hjerne til at tænke anderledes.

- Jeg går stadig i terapi da jeg har behov for at finde ro i mig selv. Jeg nyder at lytte til professionelle, som taler om mental sundhed og depression. Man fortæller sig selv: "Det her er ikke mig. Det er din krop, men man har intet liv, ingen glæde og ingen energi."

- Da jeg havde problemer med depression var lyspunktet at tage min pille og gå i seng. Man mister livsglæden. Jeg kunne kramme min kone, men det føltes som at kramme en pude - man føler ingenting, forklarer Iniesta.

I samme ombæring forklarede Iniesta, at han ønsker at returnere til Barca enten som sportsdirektør eller træner, men at der er mange steps før det kan blive en realitet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Andrés Iniesta taler ud om sin depression

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder