Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca fastholder sin interesse i Firmino

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 9. januar 2019


Barca fastholder sin interesse i Firmino

FC Barcelona skal med garanti på transfermarkedet til sommer. Munir El Haddadi er meget snart fortid i klubben og Luis Suárez fylder 32 år senere på måneden. Det er et klart signal til ledelsen om, at man skal ud og købe sig en angriber - måske endda to.

Roberto Firmino har længe været på transferlisten og man har længe fulgt ham i klubben, dog uden at gøre brug af sin interesse. ESPN melder dog om, at klubben har planer om at åbne op for sin interesse i Firmino til sommer og forsøge at lokke ham til FC Barcelona. Alt efter hvor mange penge der bliver brugt, vil man vurdere, om der skal købes to angribere ind, eller om man skal købe én angriber ind og hente en spiller op fra B-holdet.

Munir El Haddadi har på ingen måde slået sit navn fast i klubben og statistisk set har han næppe gjort det bedre end hvad en B-spiller ville have gjort. Derfor overvejer man muligheden for at hente Firmino ind som fremtidig erstatning for Suárez og så vil man vurdere situationen for endnu en angriber.

Luis Suárez selv er ikke i tvivl om, at klubben gør bedst i at hente en angriber ind. Han har selv udtalt, at han ikke længere er fodboldung og at det derfor er normalt, at klubben er på udkig efter en erstatning for ham.
Læs også
- Bekræftet: Firmino går glip af Barca-brag
- Roberto Firmino misser måske Barca-brag
- Medie: Barca vil erstatte Suárez med Firmino


Ugens mest læste

Seneste nyheder