Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Murillo er i karantæne i Copa del Rey

Copa del Rey - 19. januar 2019Murillo er i karantæne i Copa del Rey

Jeison Murillo er ny mand i FC Barcelona og har primært spillet med i Copa del Rey, hvor han har fået mange roser for sit spil. Til gengæld har han i kampene mod Levante indhentet to gule kort og det betyder, at han har karantæne i den første kamp mod Sevilla.

To gule kort fået i to kampe betyder ikke karantæne. Men da han fik et gult kort i sin seneste Copa del Rey-kamp for Valencia, er han altså nu oppe på tre af slagsen hvilket giver ham én spilledags karantæne. Nyheden om hans karantæne kommer lige efter at der har været en større sag omkring Chumis karantæne.

Chumi havde indhentet fem gule kort i Spaniens andenbedste fodboldliga og skulle derfor afsone karantæne i ligaregi. Han kunne derfor sagtens spille med i FC Barcelonas Copa del Rey-kamp mod Levante, hvilket han også gjorde, men Levante valgte at klage - det kom de bare ikke langt med.

Chumi var spilleberettiget i forhold til regelændringerne november 2018 og desuden var Levante hele fem dagen for sent til at klage. Dermed gik det for FC Barcelona som klubben havde håbet, da man på ingen måde havde overtrådt nogle regler.

Chumi kommer næppe i aktion mod Sevilla og det gør Murillo altså heller ikke, da netop hans karantæne betyder, at han skal sidde over i en pokalkamp.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 39%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

409,- DKK

Spar 20%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder