Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Messi bliver klar til El Clásico - og starter

El Clasico - 4. februar 2019




Det var dårligt nyt, da Lionel Messi i opgøret mod Valencia pludselig begyndte at tage sig til det ene ben. Minuttet efter var han på sidelinjen for at blive behandlet, men der var ingen tegn på, at en skade var brudt ud. Han spillede nemlig kampen færdig efterfølgende.

Der var ikke tale om 'at tage en chance', da Messi begav sig ind på banen igen. I FC Barcelona er man udmærket klar over det hårde kampprogram der står for døren, og hvis man var bare en smule i tvivl om argentinerens problemer, så var han aldrig blevet sendt på banen igen.

I dag dukkede spillerne op til en omgang træning efter en fridag søndag, og selvom klubben endnu ikke er kommet med en officiel melding så tyder alt altså på, at der slet ikke er problemer omkring Messis ben. Han trænede blandt andet indendøres i dag. I morgen ventes han at træne sammen med de øvrige holdkammerater.

Som situationen ser ud, så er Messi klar til at spille El Clásico fra første fløjt onsdag aften. Desuden ventes Ousmane Dembélé også at blive klar omend det er mere tvivlsomt om han starter på banen eller bænken, da han netop er kommet tilbage efter en skade og en omgang feber. Her kunne Valverde vælge Coutinho, som har spillet to ganske fine kampe mod Sevilla og Valencia. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi bliver klar til El Clásico - og starter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder