Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mbappé holder øje med Barcelona

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 18. februar 2019


Mbappé holder øje med Barcelona

Kylian Mbappé er allerede en superstjerne. Han er netop blevet 20 år, men har allerede opnået mere i sin korte karriere end fodboldspillere opnår over en hel karriere. Måske er han fremtidens angriber for FC Barcelona - i hvert fald følger han med i, hvad der sker omkring FC Barcelona.

Ifølge Sport blev Mbappé nemlig spottet mens han kiggede på FC Barcelonas kommende kampprogram. Det skete på PSG's tur til weekendens kamp mod Saint-Etienne. Her valgte Mbappé at slå et smut forbi FC Barcelonas kampprogram og det er ingen hemmelighed, at den i øjeblikket ser meget svær ud.

Lyon venter på udebane i morgen. Dernæst venter Sevilla også på udebane før der skrives historie med to gange udekampe mod Real Madrid på Bernabeu. Det bliver altså et par hæsblæsende uger for FC Barcelona, som bestemt ikke imponerer rent spillemæssigt i øjeblikket.

Det varer ikke længe før FC Barcelona skal på angriberjagt igen. Luis Suárez er kommet godt op i sine fodboldår og det betyder, at klubben er nødsaget til at kigge efter en erstatning for uruguayaneren. Mbappé kan spille den rolle og hvis den sportslige ledelse ser det som en mulighed, vil de helt sikkert gå efter det.
Læs også
- Selvsikker Mbappe: Jeg har stadig 90 minutter
- Den Gyldne Støvle: Mbappé skaber spænding i toppen
- Mbappé mister fodfæstet i kampen mod Messi
- Kylian Mbappé udfordrer Lionel Messi
- Vildt rygte: 150 mio. euro plus Coutinho for Mbappé


Ugens mest læste

Seneste nyheder