Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Mbappé holder øje med Barcelona

Transfermarked - 18. februar 2019




Kylian Mbappé er allerede en superstjerne. Han er netop blevet 20 år, men har allerede opnået mere i sin korte karriere end fodboldspillere opnår over en hel karriere. Måske er han fremtidens angriber for FC Barcelona - i hvert fald følger han med i, hvad der sker omkring FC Barcelona.

Ifølge Sport blev Mbappé nemlig spottet mens han kiggede på FC Barcelonas kommende kampprogram. Det skete på PSG's tur til weekendens kamp mod Saint-Etienne. Her valgte Mbappé at slå et smut forbi FC Barcelonas kampprogram og det er ingen hemmelighed, at den i øjeblikket ser meget svær ud.

Lyon venter på udebane i morgen. Dernæst venter Sevilla også på udebane før der skrives historie med to gange udekampe mod Real Madrid på Bernabeu. Det bliver altså et par hæsblæsende uger for FC Barcelona, som bestemt ikke imponerer rent spillemæssigt i øjeblikket.

Det varer ikke længe før FC Barcelona skal på angriberjagt igen. Luis Suárez er kommet godt op i sine fodboldår og det betyder, at klubben er nødsaget til at kigge efter en erstatning for uruguayaneren. Mbappé kan spille den rolle og hvis den sportslige ledelse ser det som en mulighed, vil de helt sikkert gå efter det. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mbappé holder øje med Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder