Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Xavi: Tænker ikke på Haaland eller Mbappé

Transfermarked - 3. januar 2024




Forud for morgendagens kamp mod Las Palmas dukkede Xavi i dag op til årets første pressemøde. Her blev han blandt andet mødt af spørgsmål vedrørende Erling Haaland og Kylian Mbappé. Franskmanden er uden kontrakt til sommer og kan hentes gratis - men naturligvis er et en kæmpe økonomisk byrde som følge af hans krævende sign-on bonus og løn.

Xavi gad derfor ikke at snakke om situationen. Selvom Barca var interesseret i Haaland før han tog til Manchester City, så kan klubben på ingen måde hamle op med mange af de store europæiske klubber når det kommer til økonomi. Lige nu er de på så lavt et niveau, at Vitor Roque ikke engang er registreret. Det forventer Xavi dog at sker inden længe - selvom det aldrig burde trækkes så langt ud.

- Jeg tænker mere på det defensive aspekt end det offensive lige nu. I denne sæson har vi givet alt for meget væk. Ofte har vi scoret mål, men alligevel ikke vundet fordi, at vi har givet for meget væk. Det skal vi lave om på i det nye år, forklarede Xavi og udtalte følgende om de ovenstående angribere:

- Haaland og Mbappé? Jeg er ikke her for at tænke på det. Vi er ikke i en økonomisk situation hvor vi kan tale om dem. Jeg tænker på de spillere, som jeg har og vi skal opnå det maksimale.

Om Vitor Roque
- Jeg er blevet fortalt, at det kun er Vitor Roques registrering, som mangler og at det er et spørgsmål om timer. Jeg håber, at han er med i morgen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Tænker ikke på Haaland eller Mbappé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder