Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ung Real Madrid-back sviner Messi og Suárez

Nyheder - 6. marts 2019




Reguilon blev foretrukket fremfor Marcelo i de to El Clásicos i sidste uge. Han var fantastisk stærk i første kamp, mens man så mindre til ham i kamp nummer to på Bernabeu. I dén kamp er det kommet frem, at han havde knap så glædelige samtaler med Suárez og Messi.

Ifølge madrilenske AS har Reguilon sagt følgende til Suárez 'Lad være med at røre mig! Du er så grim! Hold kæft, hvor er du grim!'.



Det var ikke nok for Real Madrid-backen Reguilon, som også havde noget at sige til Lionel Messi. Her blev der sagt 'Hvad? Hvad sagde du? Hvad er der galt med dig, din loppe?'.

Der bliver ofte råbt en masse ting mellem fodboldspillere og det er en del af spillet. Grunden til, at de spanske aviser samle op på det denne gang, er fordi, at Reguilon blot er 22 år og tydeligvis ikke har respekt for sine modspillende kollegaer.

Om ikke andet fik Messi og Suárez svaret tilbage ved at slå Real Madrid 3-0 og 1-0 i de to kampe og i går fik Real Madrid igen én over fingrene, da de på eget græs blev rundbarberet og tabte 4-1 til Ajax. Dermed røg Real Madrid ud af Copa del Rey og Champions League på én uge og er kilometer væk fra FC Barcelona i ligaen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ung Real Madrid-back sviner Messi og Suárez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder