Annonce


Annonce

Annonce

Lille prissætter Barcelona-målet Nicolas Pepe

Transfermarked - 8. marts 2019




FC Barcelona har adskillige navne på deres transferliste til sommer. I takt med at man får solgt spillere, vil man investere i nye spillere, som man tror på kan have en fremtid i klubben. Her dukker Lilles Nicolas Pepe op og nu har den franske klubs præsident sat et prisskilt på den 23-årige angriber.

Til RMC Sport fortæller præsidenten Gerard Lopez, som Pepe vil blive solgt for et beløb mellem 50-80 millioner euro. Det er et vidt beløb, men omstændighederne taget i betragtning ved Lille, at de kan få et stort beløb for den unge angriber.

Således var der en kinesisk klub som i januars transferperiode bød hele 80 millioner euro. Lille ønskede dog at han blev og Pepe forsikrede klubben om, at hvis han skulle blive i klubben sæsonen ud, så skulle de lade ham skifte til sommer. De to parter indgik således en aftale og Lille forsikrede samtidig Pepe om, at de ikke vil acceptere et beløb lavere end 50 millioner euro.

Om FC Barcelona vurderer ham til at være så meget værd er et andet spørgsmål. Til trods for en god sæson, har han ikke lige frem brudt igennem lydmuren i denne sæson og 50 millioner euro er meget at smide efter en spiller, som ikke for alvor har vist noget i en stor liga.

Til gengæld er forholdet mellem præsident Lopez og Eric Abidal rigtig godt, og FC Barcelona håber derfor at man kan få forhandlet prisen ned. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lille prissætter Barcelona-målet Nicolas Pepe

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder