Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Aleix Vidal: Skader stoppede mig i Barca

Nyheder - 28. marts 2019




Aleix Vidals start på FC Barcelona-eventyret i 2015 var meget turbulent. Først og fremmest måtte han ikke spille på grund af transferkarantænen til FC Barcelona. Derfor gik han i et halvt år uden at spille med i officielle kampe.

Da han så begyndte at få spilletid var han bange for at fejle og han led under lav selvtillid, da han fra sidelinjen kunne se hvordan Luis Enrique havde mere tillid til Sergi Roberto på højrebacken. Aleix Vidal tror dig på, at hvis det ikke var for skader, så kunne han have været fast mand i FC Barcelonas startopstilling i dag.

- I det første halve år af min tid hos Barca spillede jeg ikke. Og da jeg endelig kom på banen, blev jeg lagt ned med pres af tilhængerne hvis jeg lavede en fejl på banen. Jeg var meget påpasselig og det ødelagde mit spil, fortæller Vidal i et interview med SFC TV.

- Men da jeg så fik nogle kampe i træk, begyndte jeg at bide mig fast indtil jeg blev skadet. Hvis jeg ikke var blevet skadet, kunne jeg måske have været fast mand i Barca i dag, fortæller han videre.



- Jeg gik fra at ville indstille min karriere til at vinde tage til Sevilla, vinde Europa League, få debut på det spanske landshold og spille ved siden af de bedste i Barcelona. Det tog noget tid, men man kan aldrig vide hvad livet byder på.

Aleix Vidal har været vidt omkring i sin karriere. Fra Reus tog han til Espanyol og blev udlejet til Panthrakikos før han blev solgt videre til Pobla Mafumet og dernæst Gimnastic. Både Mallorca og Almeria fik ham på lønningslisten efterfølgende før han rykkede til Sevilla og bragede igennem. Hans gode sæson hos Sevilla fik FC Barcelona til at købe ham - men tre år senere tog han turen tilbage til Sevilla, hvor han i dag spiller.

Aleix Vidal kan blandt andet prale af at have scoret på Estadio Santiago Bernabeu mod Real Madrid på oplæg af Lionel Messi - som i øvrigt assisterede med kun én fodboldstøvle på. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Aleix Vidal: Skader stoppede mig i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder