Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Eto'o: Jeg fik Barca til at vinde, Pep skal undskylde

Nyheder - 11. april 2019




Samuel Eto'o var en målmaskine for FC Barcelona, men han kom ikke ud af det med Pep Guardiola da træneren første begyndte at røre på sig på førsteholdet. Siden rykkede Eto'o til Inter og luften mellem de to har været iskold lige siden.

Op til flere gange har Eto'o været ude og angribe Pep Guardiola og det gør han igen nu.

- Pep Guardiola havde levet hele sit liv i Barcelona, men da jeg var i klubben, forstod han ikke energien i truppen. Han forstod ikke vores sammenhold. Jeg fortalte Guardiola. 'Du skal undskylde til mig. Det er mig, som får Barca til at vinde, ikke Messi'.

- Sådan var situationen på det tidspunkt; Messi kom først på den store scene senere. Du kan selv spørge Xavi, Iniesta og de andre. Det var min æra.

- Det var mig, som fik Barca til at vinde og Pep Guardiola skal undskylde.

- Min advokat fortalte mig lige pludselig, at klubben havde sat mig til salg. Jeg svarede 'Virkelig?'. Så sagde han 'Ja, det har Guardiola anmodet dem om'.



- I dag er det klart, at dén anmodning var god. For det gav mig grund til at skifte til Inter og blive en del af en endnu større historie. Pep Guardiola skabte den største transfer i historien ved at sende mig til Inter, forklarer Eto'o.

Eto'o spillede 199 kampe og scorede 130 mål i sine fem sæsoner i FC Barcelona. Hos Inter blev det til 102 kampe og 53 mål i tre sæsoner, før han begyndte at skifte klub som andre mennesker skifter underbukser: Han rykkede til Anzhi Makhachkala, Chelsea, Everton, Sampdoria, Antalyaspor, Konyaspor og siden Qatar SC. Altså hele otte klubber har han spillet for siden han var i FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Eto'o: Jeg fik Barca til at vinde, Pep skal undskylde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder