Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Den Gyldne Støvle: Mbappé skaber spænding i toppen

Nyheder - 22. april 2019Den Gyldne Støvle: Mbappé skaber spænding i toppen

Lionel Messi har længe været klart i front på den europæiske topscorerliste og har hele tiden haft et pænt forspring ned til forfølgerne. Men dette forspring er nu kun på tre mål efter lørdagens hattrick af Kylian Mbappé.

Messi blev sparet mod Huesca i sidste uge så han var klar til at bombe Manchester United ud af Champions League. Lørdag var der en vigtig kamp mod Real Sociedad, hvor argentineren ikke kom på måltavlen, og da Mbappé i går scorede tre gange, men spændingen pludselig øget i jagten på Den Gyldne Støvle.

Det er klart Messi og Mbappé, som kæmper om prisen, da tredjepladsen Fabio Quagliarella er hele otte mål bag franskmanden. Karim Benzema scorede også hattrick og avancerer derfor et par pladser, men i takt med Real Madrids elendige sæson, er han altså kun lige præcis kommet op på 21 ligamål efter sit hattrick i går.Topscorerlisten
1. Messi: 33 mål
2. Mbappé: 30 mål
3. Quagliarella: 22 mål
4. Benzema: 21 mål
5. Piatek: 21 mål
6. Lewandowski: 21 mål
7. Suárez: 20 mål
8. Zapata: 20 mål
9. Ronaldo: 19 mål
10. Salah: 19 mål (Agüero: 19 mål, Aubameyang: 19 mål)

Som det kan ses på listen er der altså et godt stykke fra Messi og Mabppé ned til forfølgerne. Mange taler om, at Cristiano Ronaldo nu også har bombet sig ind i Serie A, men sandheden er, at han altså kun har scoret 19 mål i Serie A og han er ikke engang topscorer. Quagliarella topper med 22, Piatek med 21 og Zapata med 20 mål har alle scoret mere end Ronaldo, som i øvrigt vandt Serie A med Juventus, da de i weekenden slog Fiorentina. Det var ottende mesterskab i træk for Juventus.

Både Messi og Mabppé har fem kampe tilbage i ligasammenhæng i jagten på Den Gyldne Støvle. Baseret på disse fem kampe mod Mbappé formodet at have den bedste chance, da Paris Saint-Germain, som også vandt mesterskabet i weekenden, ikke har noget som helst at spille for. FC Barcelona skal møde Liverpool og det kan være med til at give et hvil til Messi.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

489,- DKK

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

335,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder