Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Busquets overvejer USA-skifte

Transfermarked - 22. april 2019Busquets overvejer USA-skifte

Sergio Busquets spiller ikke den mest fremtrædende rolle på FC Barcelonas mandskab. Hans rolle består primært i at hjælpe forsvaret med det defensive arbejde og lime kæderne sammen fra sin position midt på banen. Han er perfekt til sin opgave, men er efterhånden blevet 30 år og fylder 31 til sommer, og derfor er han begyndt at tænke på, hvad fremtiden skal bringe.

Han skjuler ikke sin begejstring for amerikansk fodbold og har i god tid fået sendt en invitation afsted til MLS-klubberne, som nu er klar over, at der er en mulighed for at bringe Busquets til USA. Hvornår det bliver ved man dog ikke endnu - han tager situationen som Iniesta og træder først tilbage når han kan mærke, at han ikke kan følge med længere eller ikke spiller under samme ambitioner som hidtil.

- Jeg har altid sagt, at jeg ikke vil spille anden violin. Når jeg føler, at mine ambitioner i klubben er sluppet op eller at jeg ikke længere kan bidrage på banen, så rykker jeg til siden og giver plads til de yngre spillere. Jeg er stolt over det, som jeg har givet til klubben.

- Det er sandt, at jeg ikke spiller på en position, som trækker de store overskrifter, men jeg er glad for alt, hvad jeg har opnået og jeg er sikker på, at der er mere succes på vej.

- Man kan ikke forudse fremtiden, men jeg er stor fan af USA og fodbolden vokser konstant. Deres konkurrencepræget spillestil og play-off format er anderledes end hvad man er vant til, og det tiltrækker mig, må jeg indrømme, fortæller Busquets til Sports Illustrated.

Der er ingen tvivl om, at Sergio Busquets er en legende i FC Barcelona. Hans enorme betydning for klubben er ikke til at tage fejl af og med sine 529 kampe for klubben er der tale om en af de mest succesfulde spillere i klubbens historie. I sine 11 sæsoner i FC Barcelona har han scoret 13 mål og det fortæller meget godt hvilken rolle og type spiller han er. Så nu mangler man blot statistikken på, hvor mange gange han er kommet i vejen for et lovende opspil eller decideret målchance.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 L/Æ

699,- DKK

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder