Annonce


Annonce

Annonce

Bekræftet: Barca interesseret i Groningen-spiller

Transfermarked - 23. april 2019




Barca holder aldrig stille. Dagligt har de repræsentanter ude på lægterne rundt om i Europa for at spotte nye talenter, der kan være med til at forme fremtidens FC Barcelona. I blandt disse talenter har man fået en rigtig god tilbagemelding på Groningens Ludovit Reis.

Han er blot 18 år, men Groningens chef Hans Nijland fortæller, at Barca er interesseret i ham og at man overvejer at sende ham afsted såfremt beløbet man får retur er højt nok. Hans kvaliteter på banen er noget, som har fået Barca til at reagere.

- Det er korrekt, at Barca er interesseret i ham og vi overvejer muligheden for om han skal skifte næste sæson, fortæller Nijland til Fox Sport ifølge Marca.



Midtbanespilleren har allerede været i kontakt med FC Barcelona, som hele to gange har været i Holland for at drøfte mulighederne - ledsaget af ungdomschefen Jose Mari Bakero. Anden gang var det for at tale direkte med Ludovit Reis efter at Groningen havde accepteret det.

Prisen lyder til at være seks millioner euro, men det var Nijland ikke interesseret i at tale om i interviewet med Fox Sports. Han konstaterede blot det logiske: At man vil forsøge at få så meget for ham som muligt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bekræftet: Barca interesseret i Groningen-spiller

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder