Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Skuffet Cillessen: Vil glemme dette år

Nyheder - 10. juni 2019




Jasper Cillessen er i øjeblikket en skuffet mand. Han bliver haglet ned med kritik af de hollandske medier for ikke at have reddet Marcus Rashfords straffespark i UEFA Nation Leagues semifinale og får endnu mere kritik for ikke at have reddet forsøget fra Guedes i gårsdagens finale.

Desuden har han spillet minimalt i FC Barcelona, han har døjet med skader og været på mange rejser. Nu er han træt og fortæller, at han vil glemme dette år.

- Det er den anden finale på kort tid, som jeg taber. Det gør virkelig ondt, fortæller han før han åbner op om beslutningen om fremtiden.

- Jeg skal tage en beslutning med min agent, men først skal jeg have noget hvile. Det har været en lang sæson med minimal spilletid, flere skader og masser af rejser. Derudover har jeg netop tabt to finaler. Jeg vil glemme dette år hurtigst muligt, fortæller han videre før han sætter ord på den hollandske kritik.

- Jeg har fået skylden igen. Det er typisk i Holland. Jeg er virkelig træt af det. Jeg så bolden (fra Guedes i går) meget sent og jeg kunne ikke nå at reagere. Ligesom Englands straffespark i sidste kamp; der fik jeg også skylden. Jeg er træt af det og jeg bryder mig ikke om det.

Jasper Cillessen er en god målmand og han vurderes til at være alt for god til at sidde på bænken i FC Barcelona. Han har været loyal over for klubben, men erkender også at det er på tide at komme videre i jagten på spilletid. Den mulighed arbejder FC Barcelona på at indfri i disse dage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Skuffet Cillessen: Vil glemme dette år

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder