Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Skuffet Cillessen: Vil glemme dette år

Nyheder - 10. juni 2019Skuffet Cillessen: Vil glemme dette år

Jasper Cillessen er i øjeblikket en skuffet mand. Han bliver haglet ned med kritik af de hollandske medier for ikke at have reddet Marcus Rashfords straffespark i UEFA Nation Leagues semifinale og får endnu mere kritik for ikke at have reddet forsøget fra Guedes i gårsdagens finale.

Desuden har han spillet minimalt i FC Barcelona, han har døjet med skader og været på mange rejser. Nu er han træt og fortæller, at han vil glemme dette år.

- Det er den anden finale på kort tid, som jeg taber. Det gør virkelig ondt, fortæller han før han åbner op om beslutningen om fremtiden.

- Jeg skal tage en beslutning med min agent, men først skal jeg have noget hvile. Det har været en lang sæson med minimal spilletid, flere skader og masser af rejser. Derudover har jeg netop tabt to finaler. Jeg vil glemme dette år hurtigst muligt, fortæller han videre før han sætter ord på den hollandske kritik.

- Jeg har fået skylden igen. Det er typisk i Holland. Jeg er virkelig træt af det. Jeg så bolden (fra Guedes i går) meget sent og jeg kunne ikke nå at reagere. Ligesom Englands straffespark i sidste kamp; der fik jeg også skylden. Jeg er træt af det og jeg bryder mig ikke om det.

Jasper Cillessen er en god målmand og han vurderes til at være alt for god til at sidde på bænken i FC Barcelona. Han har været loyal over for klubben, men erkender også at det er på tide at komme videre i jagten på spilletid. Den mulighed arbejder FC Barcelona på at indfri i disse dage.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder