Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: AC Milan afviser Barca-bud på Romagnoli

Transfermarked - 22. juni 2019




FC Barcelona er på jagt efter en forsvarsspiller efter at Matthijs De Ligt angiveligt skulle have afvist klubben for at rykke til Juventus. På tirsdag ventes De Ligts nye klub at blive bekræftet, og i mellem tiden arbejder FC Barcelona på andre muligheder.

Blandt mulighederne findes AC Milans 24-årige Alessio Romagnoli. Italienske Tuttosport erfarer, at FC Barcelona fredag morgen bød på Romagnoli, men at AC Milan afviste uden at tøve. Den italienske klub har store planer for Romagnoli for fremtiden efter at han var blandt deres bedste spillere sidste sæson.

Mediet melder desuden at FC Barcelona bød 40 millioner euro, men det var altså ikke nok til at lokke AC Milan til at gå med til et salg. AC Milan er i store problemer med de højere magter og de har såvel spille- som økonomiske problemer og derfor så Barca sit snit til at byde 40 millioner euro. Italienerne var dog iskolde og afviste straks.

Om FC Barcelona har tænkt sig at øge buddet fortæller historien intet om. Men med et bud på Romagnoli kunne noget tyde på, at han er nummer to på listen efter De Ligt og som det ser ud lige nu, må klubben så småt begynde jagten på den tredje mand på listen. Hvem det er, afsløres helt sikkert snart. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: AC Milan afviser Barca-bud på Romagnoli

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder