Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Breaking: Pep Segura vil også ud!

Nyheder - 4. juli 2019




Der er internt kaos i FC Barcelona i disse dage. Lige som transfervinduet endelig er åbnet op og man for alvor skal ud på markedet for at løse de opgaver, man har arbejdet på længe, så kunne vicepræsident Jordi Mestre i går smide sin opsigelse på præsident Josep Maria Bartomeus bord.

Det er helt sikkert på grund af transferpolitikken i klubben, at Mestre har sagt op. Timingen er katastrofal for klubben, og medierne erfarer, at ledelsen ønsker at hente Neymar tilbage, men Mestre er imod den idé. Angiveligt var det den sidste dråbe for Mestre, som i går valgte at pakke sine ting og smutte.

I dag følger de spanske medier så op med at sportschef Pep Segura også har tænkt sig at stoppe. Han skal til møde med præsident Bartomeu i dag og her vil han meddele præsidenten om sin opsigelse. Segura er af rigtig mange blevet trampet i jorden for klubbens dårligste transfers, men sandsynligheden for at han stopper er stor - og en bekræftelse på dette ventes at komme fra klubben inden for kort tid.

Der er intern splid i ledelsen og det kan udelukkende kun have noget at gøre med transferpolitikken. Ledelsen har mens sidste sæson var i gang, arbejdet på hvilke muligheder man ville have på markedet, hvilke positioner der skulle styrkes og hvilke spillere der skulle ud af klubben. Her har man ofte været enig, men i disse dage er der blevet taget en stor beslutning, som tydeligvis har været dråben for Mestre og nu også Segura.

Ifølge Sport og Mundo Deportivo har Bartomeu ikke tænkt sig at bruge krudt på at finde en ny vicepræsident lige foreløbig. Han overtager selv jobbet og styrer det i mål frem mod næste sæson, hvor man skal arbejde på en fremtidig løsning på positionen.

Det betyder desuden at Frenkie de Jong næppe kommer til at se noget til hverken Mestre eller Segura under sin præsentation i morgen. Han har allerede hilst på dem tidligere, men før han når at trille fodbolden i Barca-trøjen, så er begge ledere ude af klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Breaking: Pep Segura vil også ud!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder