Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca spiller første ligakamp på en fredag

La Liga - 10. juli 2019




Der er stadig en god måneds tid til at La Liga åbner. Kampprogrammet udkom i sidste uge og her kom det frem, at FC Barcelona får en meget svær start. De indleder nemlig La Liga med en tur til Baskerlandet på Athletic Bilbao venter på San Mamés.

Lige præcis den kamp forventes at åbne La Liga 2019/2020. Caden Cope kan nemlig fortælle, at det spanske fodboldforbund inden længe udgiver nyheden om, at FC Barcelonas kamp mod Athletic Bilbao åbner La Liga 2019/2020 fredag den 16. august klokken 21.00.

Det er yderst sjældent, at FC Barcelona spiller fredagskampe, da de ofte spiller enten tirsdag eller onsdag i Copa del Rey eller Champions League. Men nu er der tale om den første officielle kamp i La Liga, og derfor er mulighedern gode for at mestrene kan åbne den nye sæson i La Liga.

Den endelige bekræftelse mangler fortsat, men meget peger altså i retning af, at man fredag den 16. august skal gøre sig klar til at se fodbold fremfor at vente til lørdag eller søndag, hvor resten af sæsonens La Liga-kampe med Barca som deltagere forventes at blive afviklet.

Inden kampen mod Athletic Bilbao skal FC Barcelona møde Chelsea, Vissel Kobe, Arsenal samt to gange Napoli i pre-season. Du kan se hele kampprogrammet her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca spiller første ligakamp på en fredag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder