Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca og Betis enig om Junior Firpo

Transfermarked - 26. juli 2019




FC Barcelona er på udkig efter en ny venstreback, som kan give Jordi Alba konkurrence og tage over når Alba så småt begynder at træde ned. Ernesto Valverde bekræftede i dag på sit pressemøde fra Japan, at klubben er på udkig efter en venstreback og nu forlyder det i spanske medier, at klubben er enig med Real Betis om købet af Junior Firpo.

Junior Firpo har været i søgelyset hos langt de fleste store europæiske klubber, men han har igennem sin agent valgt at holde igen med at tygge på tilbud, da han fik snus om, at FC Barcelona måske var interesseret. Det er de, og i disse dage forhandles der om transferprisen.

Real Betis ønskede 30 millioner euro mens FC Barcelona kun ville betale 20 millioner euro. Det lader dog til at de to klubber er blevet enig om at mødes på midten. I hvert fald meddeler RAC1, at begge klubber har accepteret 25 millioner euro for transferen af Junior Firpo.

Real Betis kunne for nyligt præsentere Alfonso Pedraza fra Villarreal og selvom Pedraza egentlig er wing-spiller, så er han købt ind til at dække det hul, som Firpo utvivlsomt efterlader sig når han denne sommer skifter klub. Dermed tyder alt altså på, at FC Barcelona meget snart kan præsentere en ny mand til forsvaret.

Om Junior Firpo
Fulde navn: Héctor Junior Firpo Adamés
Alder: 22 år (22. august 1996)
Blev en del af Betis i 2014
4 kampe for Spaniens U21-hold Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca og Betis enig om Junior Firpo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder