Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Valverde er utilfreds med Barcas preseason

Nyheder - 9. august 2019




FC Barcelona befinder sig lige nu i USA, hvor de gør sig klar til den anden kamp i træk mod Napoli i morgen aften. Herefter flyver catalanerne hjem og forbereder sig til næste uges La Liga-start ude mod Athletic Bilbao.

Men både spillerene og trænerteamet er godt trætte af planlægningen af preseason, men de forstår grunden til, at Barca skal rejse til Japan og USA for at spille træningskampe.

Valverde gjorde det klart på pressemødet efter Napoli-kampen, at Bilbao kommer ind til sæsonens første La Liga-kamp i bedre form end Barca. Lange rejser, events og generel branding af klubben har stået på siden spillerne vendte hjem fra sommerferien og det er med til at Valverde ikke får det optimale ud af preseason.

Det er ikke første gang, at klubben rejser langt forud for en sæson. Pep Guardiola og Luis Enrique brokkede sig også over det i deres tid som træner i klubben, men hvis man skal have løntunge spillere løbende på sit hold, så kræver det høje indtægter og det er netop det, som Barca får, ved at drage så langt ud af huset.

Barca har tabt 1-2 til Chelsea samt vundet 2-0 over Vissel Kobe, 2-1 mod Arsenal og senest 2-1 mod Napoli. I morgen klokken 23.00 venter Napoli igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde er utilfreds med Barcas preseason

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder