Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Umtiti sendes hjem fra landsholdslejren

EM Kvalifikation: Af Rasmus Halby - 8. september 2019Umtiti sendes hjem fra landsholdslejren

Samuel Umtiti spillede ikke med da Frankrig i går vandt 4-1 mod Albanien. I stedet spillede Clement Lenglet i den venstre side af de franske forsvar, hvor Umtiti ellers normalt er en sikker mand på holdkortet. Dette skyldes dog ikke Samuel Umtitis mangel på spilletid, men en skade i højre fod.

Det franske landshold skrev på Twitter, at Umtiti har pådraget sig en blodansamling på højre fod til træning, og at han derfor ikke kunne spille med mod Albanien. Mundo Deportivo beretter, at Umtiti er blevet sendt hjem til Barcelona for at blive undersøgt på beordring af FC Barcelonas klublæger.

Det vides ikke om Umtiti når at blive klar til kampen mod Valencia i weekenden. Samuel Umtiti har været udtaget til alle tre ligakampe denne sæson, men har stadig ikke været på banen. Er Umtiti ikke klar i weekenden kan det åbne en plads til unge Jean-Claire Todibo, som endnu ikke har været udtaget på trods af en god pre-season.

Både Clement Lenglet og Antoine Griezmann spillede alle 90 minutter for Frankrig. Antoine Griezmann brændte straffespark i første halvleg, men gjorde skaden god ved at levere en assist til Kingsley Coman i anden halvleg.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder