Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverdes mål inden El Clásico om to uger

El Clasico - 12. oktober 2019Valverdes mål inden El Clásico om to uger

Der er kun to uger til El Clásico afvikles på Camp Nou og inden da har Ernesto Valverde klare målsætninger inden man træder ind til det store opgør. Målet er at have alle spillere klar til kamp og det betyder, at tre mand skal nå at vende tilbage fra deres respektive skader.

Samuel Umtitis karriere er gået i stå efter at han over en længere periode har bøvlet med skader hvilket har givet den negative effekt, at Clement Lenglet har snuppet hans plads både i FC Barcelona og på det franske landshold. I øjeblikket er Umtiti ude med en fodskade, men er allerede begyndt at træne med igen hvorfor han snart kan meldes klar.

Jordi Alba er meldt klar igen, men har endnu ikke spillet siden sin skade. Han ventes dog at komme i kamp efter landsholdspausen og her handler det om at hjælpe holdet til fejre og forbedre sin form inden El Clásico, hvor Valverde gerne ser ham starte inde fremfor Junior Firpo, som endnu ikke er kørt helt ind på holdet efter skiftet fra Real Betis i sommers.

Junior Firpo selv er da også ude med en muskelskade, men han ventes ligeledes klar til El Clásico mens Carles Perez måtte trække sig fra Spaniens U21-landshold med en skade. Angriberen er altså også ude af spil i øjeblikket, men umiddelbart er der ikke tale om en større skade og med stor sandsynlighed betyder det, at Ernesto Valverde har alle mand klar til El Clásico den 26. oktober klokken 13.00.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder