Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

La Liga vil have El Clásico den 4. december

El Clasico - 18. oktober 2019




Det spanske fodboldforbund har bedt FC Barcelona og Real Madrid om at blive enig omkring kampdagen for sæsonens første El Clásico på grund af omstændighederne i Catalonien. Den 26. oktober bliver kampen ikke spillet og derfor skulle man finde en ny dag.

Både FC Barcelona og Real Madrid pegede på den 18. december, men nu melder La Liga sig ind i kampen. De peger på den 4. december, da de mener, at der er mulighed for at afvikle kampen der og fordi, at den 4. december er tættere på det oprindelig planlagte tidspunkt for opgøret.

I henhold til reglerne er det naturligvis ikke klubberne, som beslutter hvornår kampe skal spilles. Men det spanske fodboldforbund, RFEF, bad klubberne samarbejde omkring det nye spilletidspunkt og derefter vil forbundet tage den endelige beslutning. Derfor forventes det også at blive den 18. december.

FC Barcelona og Real Madrid fik deadline mandag klokken 10.00 til at komme med deres forslag til et nyt spilletidspunkt, men allerede få timer efter beskeden fra forbundet, havde de to klubber sammen fundet frem til den 18. december. RFEF ventes at melde en afgørelse ud mandag formiddag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


La Liga vil have El Clásico den 4. december

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder