Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Catalansk regering: Spanien lyver om El Clásico

El Clasico - 28. oktober 2019




El Clásico er blevet rykket fra den 26. oktober til den 18. december som følge af den politiske situation i Catalonien, hvor sikkerheden har lidt et alvorligt knæk. Derfor har RFEF valgt at rykke kampen efter at man ikke kunne garantere for sikkerheden. Det er ikke sandt, fortæller Cataloniens minister, Miquel Buch.

- Der bliver ingen problemer med kampene på Camp Nou. Når Valladolid gæster Camp Nou er der ingen sikkerhedsmæssige problemer, forsikrer Buch og følger op:

- Heller ikke når Real Madrid spiller på Camp Nou vil der være problemer.

- Jeg er ikke enig i, at El Clásico skulle rykkes. Den spanske regering insisterede på, at vi ikke kunne garantere sikkerheden, men det er ikke rigtigt. Vi sagde aldrig, at vi ikke kunne garantere sikkerheden. El Clásico skulle have været afviklet som planlagt, fortæller Buch videre.

RFEF har således forhørt sig om sikkerheden omkring Camp Nou på kampdagen, og selvom Catalonien gjorde det klart, at de godt kunne garantere sikkerheden, så valgte den spanske regering at afvise og meddele RFEF, at de skulle udsætte kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Catalansk regering: Spanien lyver om El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder