Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Barcas egen skyld, at El Clásico blev udsat

El Clasico - 29. oktober 2019Laporta: Barcas egen skyld, at El Clásico blev udsat

Den tidligere FC Barcelona-præsident Joan Laporta er irriteret over, at El Clásico ikke blev spillet i weekenden. Han mener, at man valgte at hæve politik over fodbolden og det er en skam. FC Barcelona kunne have gjort mere, mener han i en længere udtale.

- Jeg mener, at El Clásico skulle have været spillet. Der var ikke gode nok grunde til at ændre datoen for kampen. Denne type kamp kræver enorm sikkerhed fordi, at der er stor rivalisering, som folk altid ser frem til, derfor var der ingen grund til at udsætte kampen. Jeg ville have spillet den.

- Hvis Real Madrid ville spille, så ser jeg intet problem. Barcelona tog fejl, da de med deres beslutning satte politik over en fodboldkamp, som altid er ramt af politik. Sådan har det altid været til El Clásico.

- Real Madrid afviste aldrig at spille kampen og det var en stor fejl, at Barca ikke indledte forberedelsen til kampen. Det ville have sat problematikken i højsædet - for størstdelen af alle catalanere er rolige.

- Sikkerheden har altid været garanteret til disse kampe og Barcelona var i sin fulde ret til at planlægge kampen; endnu mere da Real Madrid aldrig afviste at spille kampen.

- La Ligas plan var at udstille specifikke situationer og overdrive, hvad der er sket. Det er skamløst og Barcelona er den skyldige i den her sag. De kunne have gjort mere og lige nu er det folket i Catalonien, som bliver gjort til de skyldige kriminielle - og det er en stor fejl.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder