Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

David Villa indstiller karrieren

Nyheder - 13. november 2019




Den spanske målbomber David Villa indstiller karrieren om bare tre ugers tid. Det bekræftede han på et pressemøde i går - dagen inden var han blevet præsenretet som ny frontfigur for en ny amerikansk klub. David Villa har en stor fortid i FC Barcelona.

Villa lagde ud i Sporting Gijon hvor han gennem B-holdet kæmpede sig op til førsteholdet og siden solgt til Zaragoza og dernæst Valencia, hvor han i den grad sprudlede. Fem år blev det på Mestalla før hans mange mål blev købt af FC Barcelona, hvor han gjorde god figur.

I FC Barcelona blev det til 119 kampe og 48 mål, men det kunne have været meget mere, da han under VM for klubhold kom slemt til skade med sit skinneben og reelt set aldrig fandt fordums styrke. Herefter begyndte rygterne om et skifte at tage til og i 2013 skiftede han til Atletico Madrid hvorefter turen gik til New York City samt en lejeaftale til Melbourne.

Han er i dag sammen med blandt andet Iniesta og Samper i Vissel Kobe, og selvom den japanske klub er i pokalsemifinalen, så deltager han ikke i den. Klubben meddeler, at Villa officielt har sin sidste kamp den 7. december.

- Det er noget, som jeg har tænkt på længe sammen med min familie og folket omkring mig. Mit ønsket er at stoppe af egen vilje fremfor at blive tvunget til det, forklarede Villa. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


David Villa indstiller karrieren

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder