Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ny mulighed for at El Clásico igen bliver udsat

El Clasico - 30. november 2019Ny mulighed for at El Clásico igen bliver udsat

El Clásico var inden sæsonen blev sparket i gang planlagt til at skulle spilles den 26. oktober, men i dagene op til verdens klart største fodboldkamp, begyndte en stor uro at brede sig i Catalonien. Ni catalanske ledere blev i kampen for et selvstændigt Catalonien fængslet, hvilket fik folk til at udtrykke sin utilfredshed i gaderne.

Det betød, at flere kom til skade i kamp mod politiet og at veje blev spæret af ligesom det var svært at komme til og fra lufthavnen. Der kunne ikke garanteres for sikkerheden og derfor blev El Clásico rykket til den 18. december. Men det skræmmer ikke Tsunami Democratic, som står bag planlægningen af demonstrationer i Barcelona.

- Der er intet, som er normalt med folk der er fanget, ingen selvbestemmelse eller en mangel på grundlæggende ret. Den 18. december spiller vi alle El Clásico, skriver Tsunami Democratic i en besked på Twitter og hentyder således til, at man har tænkt sig at slå til når El Clásico skal afvikles den 18. december.

Politiet kunne i første omgang ikke sikre folks sikkerhed og spørgsmålet er om de kan det den 18. december, når der igen forventes at være uro i Barcelona. Her er der tale om, at 100.000 mennesker bevæger sig mod stadion, men det kan blive fyldt med risiko på grund af de forventede demonstranter.

Hvad RFEF og La Liga finder på må tiden vise, men som det ser ud lige nu, så slår Tsunami Democratics til igen og det kan betyde endnu en udsat El Clásico. Hverken RFEF, La Liga, FC Barcelona eller Real Madrid har reageret på meddelelsen.

TV2 opkøbte rettighederne til La Liga fra det nye år, men kunne for to dage siden meddele, at de fejrer det ved at sende El Clásico på hovedkanalen den 18. december. Så hvis kampen afvikles som planlagt denne gang, så kan du altså se den direkte på TV2.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder