Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Raphael Varane: Messi er speciel

El Clasico - 18. december 2019Raphael Varane: Messi er speciel

© AS


Raphael Varane har tidligere stået over for Lionel Messi på fodboldbanen så franskmanden ved om nogen hvor svært det er at lukke ned for argentineren. I aften bliver ikke anderledes og Varane har ikke den magiske opskrift til at stoppe Messi - udover hårdt arbejde, men man skal også huske de andre Barca-spillere, fortæller han som optakt til kampen.

- Messi er en speciel spiller, og man kan ikke forsvare mod ham som man kan mod de andre. Hans karakteristika kræver langt mere fokus og man skal forsvare mod ham med flere mænd. Det er et kollektivt forsvar og vi skal sørge for at efterlade ham med så lidt plads som muligt, fortæller Varane og følger op:

- Jeg ser ikke den store forskel på Barca i dag og før. De spiller på samme måde med deres egen stil og de vigtigste spillere er der stadig.

- Vi ved, at det altid er svært at spille mod dem og derfor ved vi, hvad vi kan forvente når vi løber på banen. I disse kampe er det vigtigt med en positiv tilgang.

- Men det er en specielt kamp. Der er der ingen tvivl om. Når begge hold er på banen, så fordufter al tvivl. Det er ren krig. De tidligere kampe spiller ikke ind - alt ændrer sig når kampen sparkes i gang.

Der er kamp klokken 20.00 i aften på TV2.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 39%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder