La Liga: FC Barcelona 4-1 Alavés

Kampreferater: Af Emil Mozart Hansen - 21. december 2019

Lørdag eftermiddag tog FC Barcelona imod Alavés hjemme på Camp Nou. Ernesto Valverde havde rystet posen en smule ved at starte med franske Samuel Umtiti i midterforsvaret, spanske Carles Alena og chilenske Arturo Vidal på midtbanen.

Det var en kamp, hvor FC Barcelona dominerede i første halvleg og gik til pause med en 2-0-føring. Ernesto Valverdes mandskab kom dog skidt ud til anden halvleg, hvor man lod Alavés score efter ti minutters spil. Lionel Messi og co. fik dog styr på kampen, og føringen blev yderligere udbygget til slutresultatet 4-1.

FC Barcelonas startopstilling:

Ter Stegen, Roberto, Umtiti, Piqué, Alba, Vidal, Busquets, Alena, Messi, Suarez, Griezmann.

Mål:

14' 1-0 Griezmann
45' 2-0 Vidal
56' 2-1 Pons
69' 3-1 Messi
75' 4-1 Suarez

Højdepunkter:

14'
MÅL! FC Barcelona bringer sig foran 1-0. Antoine Griezmann scorer et flot mål, hvor Luiz Suarez sender en tværpasning ind i feltet. Her kommer franskmanden løbende og han sætter en fod på og smækker den køligt i mål.

45'
MÅL! Arturo Vidal hamrer bolden op i krydset til 2-0. Chileneren har én tanke og det er at kanonere bolden mod mål. Det gør han uden tøven og bolden ender helt oppe i krogen.

50'
Antoine Griezmann scorer sit andet mål i kampen, men han er lige akkurat offside. Linjevogteren hæver korrekt flaget i vejret.

56'
MÅL! Alaves reducerer til 2-1. Flot mål af udeholdet, der scorer på et velopbygget angreb. Bolden bliver sendt ind i panden på Pons, der får lov til at løbe helt umarkeret ind i feltet. Jordi Alba så ikke helt vågen ud i situationen.

60'
Alaves er få centimeter fra at udligne. Et hjørnespark til udeholdet bliver enormt farligt, og et hovedstød sniger sig lige akkurat forbi stolpen.

69'
MÅL! Lionel Messi sender et langskudsdrøn i netmaskerne. Argentineren dribler på kampen af feltet og uden tøven hamrer han kuglen i mål som et projektil. Troldmanden er lige glad med, at han er omringet af fire Alaves-spillere.

73'
Straffespark til FC Barcelona. Luis Suarez header på mål, men Alaves-forsvareren rammer bolden med hånden. Dommeren ser det ikke i første omgang, men efter et VAR-tjek peger han på pletten.

74'
MÅL! Luis Suarez scorer sikkert på straffespark. Han sender kuglen hårdt ind til højre for målmanden, der kaster sig til den rette side, men han når ikke ud til det knaldhårde skud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder