Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Adama Traoré: Skifter gerne til Real Madrid

Nyheder - 2. januar 2020




23-årige Adama Traoré blomstrer for Wolves i denne sæson og bliver gradvist mere og mere populær rundt omkring i fodboldens verden. Hans enorme fart er ikke til at tage fejl af, og med en fortid i FC Barcelona kunne man tro, at ingen anden spansk klub kan lokke ham tilbage - men sådan hænger historien ikke sammen.

Adama Traoré viste sig flot frem da han fik debut i FC Barcelona, men som så ofte før er der tillidsproblemer i klubben og man tør ikke for alvor at lade spillerne gå hele vejen. Adama Traore valgte at skifte til Aston Villa i 2015 før han røg videre til Middlesbrough. I 2018 gik turen så til Wolverhampton Wanderers, hvor han i denne sæson virkelig er blomstret.

Når en spiller har en fortid i FC Barcelona, så siger man ofte nej tak til Real Madrid hvis de skulle banke på døren. Men hvis Florentino Perez en dag skulle banke på Adamas dør, så bliver han budt indenfor.

- Der var uenighed med Barcelona, da jeg forlod klubben. Der var ikke positiv luft, da jeg forlod klubben, men det er en historie, som jeg holder for mig selv, forklarer Adama Traore.

- Selvfølgelig vil jeg gerne vende retur til spansk fodbold, men jeg lovede mig selv, at jeg skulle blive en succes i England. Hvis Real Madrid vil have mig; hvorfor ikke? Hvis muligheden byder sig, så træder jeg til.

Der var angiveligt tale om, at ledelsen ikke ville opfylde Adamas krav om mere spilletid inden for overskuelig fremtid. I stedet valgte han altså at skifte og man kan uge efter uge følge hans enorme udvikling i Wolves. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Adama Traoré: Skifter gerne til Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder