Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Chance for El Clásico om fire dage i Super Cup-finalen!

El Clasico - 8. januar 2020Chance for El Clásico om fire dage i Super Cup-finalen!

© Getty Images


Det er under en måned siden, at FC Barcelona var heldige med at få en uafgjort mod Real Madrid, da de to giganter mødtes på Camp Nou i La Liga. Real Madrid var klart det bedste hold men kendte ikke deres besøgelsestid og måtte altså leve med bare et enkelt point selvom spillet var til mere. Til gengæld kunne Barca glæde sig over ét point i en kamp, hvor de var langt fra deres vanlige niveau.

Men nu kan det være, at de to hold mødes igen. Således blev Real Madrid den lette vinder med 3-1 i kampen mod Valencia her til aften og dermed er Real Madrid klar til Super Cup-finalen på søndag. Som bekendt har den spanske Super Cup skiftet format således at der nu er fire hold med og her kunne Valencia lige så godt være blevet hjemme - de var katastrofalt ringe til aften.

El Clásico kan altså være en realitet om bare fire dage såfremt FC Barcelona formår at slå Atletico Madrid i morgen aften. Det er først og fremmest en kæmpe modstander man skal forbi - men hvis man formår at vinde Super Cuppen, så kan catalanerne juble over at have slået de to største Madrid-hold på fire dage. Omvendt kan det blive en kæmpe fuser hvis ikke man formår at få noget med hjem fra Saudi Arabien.

Kampen mod Atletico Madrid kan ses i morgen klokken 20.00 på 6'eren mens finalen, som også vises på 6'eren, spilles søndag. Finalen bliver således enten rent madrilensk - eller El Clásico.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

599,- DKK

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder